logo

Zoekmachine optimalisatie


Wilt u hoger scoren in de zoekmachines?
Middels een specifiek op uw website gerichte technische zoekmachine optimalisatie aanpak zorgen wij ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in Google komt met de trefwoorden en trefwoordgroepen die voor u van belang zijn.

Dit is de goedkoopste en meest duurzame manier om hoog in Google te komen en te blijven.
Hoog in google met technische zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie (SEO) omvat het traject aan werkzaamheden binnen de eigen website die nodig zijn om hoger in de zoekmachines te komen. Hierbij valt te denken aan zaken zoals het vinden van de juiste trefwoorden voor uw site, en deze op de juiste manieren verwerken in (technisch jargon) title tags, meta omschrijving, de teksten en attributen, de techniek van de site, structuur, het linken enzovoorts.

Waarom is dit de goedkoopste manier?
Deze methode van technische SEO is de goedkoopste omdat het gaat om het scoren in de GRATIS zoekresultaten van Google. Bovenaan of in de linkerkolom in een zoekresultaat vind je vaak de Adwords resultaten. Dit zijn betaalde advertenties. Deze zijn slechts tot een aantal clicks zichtbaar. Als je middels technische SEO hoog scoort op belangrijke zoekwoorden is dit meestal structureel. Het is dus veel goedkoper dan Adwords.