logo

Camera Toezicht


Camera toezicht is een onderdeel van een totale beveiliging en is tegenwoordig niet meer weg te denken. Beveiligingscamera's zijn inmiddels een bekend gegeven en worden overal toegepast. Op straat, in winkels en wellicht ook straks ook bij u. Optingin+ adviseert, levert, installeert en onderhoudt een grote verscheidenheid aan camera's en camerasystemen, tegenwoordig al dan niet aan te sturen via ondermeer uw smartphone.

Waarom camera's plaatsen?
Camera's kunnen dienen als een zéér doeltreffend preventiemiddel. Een potentiële kwaad willige klant zal afgeschrikt worden als toezichtcamera's bij uw pand aanwezig zijn. daarnaast voelen de medewerkers binnen in het pand zich vaak een stuk veiliger, wetende dat er camera's aanwezig zijn.

Camera advies
Cameratoezicht is bij elk pand anders,wij adviseren onze klanten dan ook geheel op maat dit vinden wij noodzakelijk omdat beveiliging en zeker met cameras een persoonlijke aangelegenheid is.

Je pand of bedrijf laten beveiligen is geen luxe maar noodzaak maar dat hoeft geen fortuin te kosten. Wij komen graag langs voor een passende en duidelijke offerte voor een betaalbare prijs. ALL-IN service een vaste prijs voor alles, dus geen verassingen achteraf. .